Bel direct: 088 520 0314

Bevallingslijn: 06-340 629 90

Kraamzorg ervaringen van moeders

Lees hier alle kraamzorg ervaringen van moeders die ons beoordelen met een score van 9,5 uit 10!. Wij bedanken alle moeders voor hun vertrouwen in Kraamzorg Sara Rotterdam.

Mevrouw Claudia

Kraamhulp heeft veel uit handen genomen. Zeer vriendelijk. Nuttig informatie gekregen over gezondheid van mij en van mijn baby.

Mevrouw Claudia

Mevrouw Bouchra

He Tuba, je hebt me goed begeleid met borstvoeding en de hele kraamtijd. Ik vind je een hele toppe meid!

Mevrouw Bouchra

Mevrouw Lurissa

Was zeer gezellig met onze huidige kraamhulp. Bij eventueel nog een kindje zouden wij haar graag terug hebben in ons gezin.

Mevrouw Lurissa

Mevrouw Fadime

Esther was vriendelijk en behulpzaam met haar zorg. Heeft goed op het welzijn van mijn baby en moeder gelet, heel deskundig.

Mevrouw Fadime

Mevrouw Asia

Kraamzorg geregeld. Naar ziekenhuis voor bevalling, maar mijn baby dood geboren. Ik en mijn man waren er kapot van. Kraamzorg Sara was er 3 dagen lang voor mij. Samen berouwen. Ze was er voor me.

Mevrouw Asia

Mevrouw Audry

Zeer deskundig, betrokken en vriendelijke dame die mij genoeg zelfvertrouwen heeft bezorgd om te zorgen voor mijn eerste kind. TOP!

Mevrouw Audry

Mevrouw Sarmani

Ik ben uit Syrie. Derde kind nu. Mevrouw Drifa spreekt Arabisch en mij veel hulp geven. Veel bedankt.

Mevrouw Sarmani

Mevrouw Yakubova

Ik ben erg blij dat ik voor jullie heb gekozen. Als alleenstaande moeder mocht ik jullie kolfapparaat gebruiken. Ik hoefde niets te betalen. Anders kon ik geen borstvoeding geven.

Mevrouw Yakubova

Mevrouw Johanna

Verr, very loving time for us as a family. I (we) were on “cloud 9”, the ladies are professional and experts in their craft. They were friends that can be felt as family. All are wecom here any time. See you in the neigborhood. Much love

Mevrouw Johanna

Mevrouw Lilly

Iets over mijn kraamverzorgster zeggen? Nou, Belinda was er voor mij met huishouden en verzorging van mijn baby. Ze is een geweldige kraamverzorgster. Ze heeft echt hart voor haar werk!

Mevrouw Lilly

Mevrouw Selma

Ik ben zeer tevreden over Kraamzorg Sara. Ze kwamen bij mij thuis en al mijn vragen werden beantwoord. Was zeker fijn als je voor het eerst moeder wordt. Ik kreeg Hilal, met haar ervaring was ze meer dan welkom. Jammer dat het voorbij is.

Mevrouw Selma

Mevrouw Nejat

Ik heb geweldige zorg gekregen. Ben er enorm blij mee. Zelfs mijn kinderen kregen aandacht van de kraamverzorgster.

Mevrouw Nejat

Mevrouw Ana

Zeker tevreden over de toppe tips over borstvoeding en verzorging. Patricia was erg behulpzaam.

Mevrouw Ana

Mevrouw Nienke

Voelde me eerste dag dat Gizem er was erg gesteund. Het was wat druk in huis en daar heeft ze me goed geholpen. Gizem is vriendelijk en behulpzaam en goed met de baby uiteraard. Veel tips over borstvoeding en erg blij met het kolfadvies. Ik heb geen klachten en heb de zorg als heel prettig ervaren.

Mevrouw Nienke

Mevrouw Marmey

Ik heb Tuba gehad. Fijne en vertrouwde kraamverzorgster. En voor het eest moeder en een zware keizersnee. Ik kon paar dagen erg weinig, maar Tuba was min of meer mijn ogen, oren en handen.

Mevrouw Marmey

Mevrouw Maria

Ik wil Bianca bedanken voor haar aanwezigheid en voor haar brede glimlach. Ik had het moeilijk na de bevalling. Met haar inzet en vriendelijkheid heeft Bianca mijn negatieve gedachten weggepoetst.

Mevrouw Maria

Mevrouw Shelly

Was super gezellig en Cynthia was een super hulp!! Ze krijgt van mij een 10. Ze zorgde goed voor me. Ik hoefde nergens aan te denken dan te genieten van mijn kindje.

Mevrouw Shelly

Mevrouw Ciham

Met eerdere kraamzorg had ik slechte ervaringen. Met ervaren Hatice heb ik fijn kraamtijd gehad. Jarenlange ervaring en haar adviezen over verzorgen van baby waren zeker welkom.

Mevrouw Ciham

Mevrouw Emine

Mevrouw Sen was zeker goed met uitleg en borstvoeding. Ik vond borstvoeding erg belangrijk en met goede hulp van Sen heb ik borstvoeding kunnen geven aan mijn kroost. Als haar zorgzaamheid er niet was was de borstvoeding niet geslaagd. Zeker aanrader, die mevr. Sen.

Mevrouw Emine

Mevrouw Ozlem

Arzu was vriendelijk, behulpzaam en zeker deskundig. Het was net alsof ze mij aanvoelde als ik iets nodig had. Ik ben zeker tevreden van de zorg die Arzu heet verleend en zal haar zeker anderen aanraden.

Mevrouw Ozlem

Mevrouw Cengiz

De kraamverzorgende heeft mij heel goed geholpen. Ze is vriendelijk. Dankzij haar heb ik toch goed kunnen uitrusten. Heb spijt dat ik de eerste dagen geen kraamzorg thuis heb genomen. Het was erg fijn dat het op het laatste moment zo snel geregeld kon worden.

Mevrouw Cengiz

Mevrouw Yannick

I am so happy to have Sara. Thank you!

Mevrouw Yannick

Mevrouw Faber

De kraamverzorgende was erg lief, ik was erg tevreden. Als ik nog een kind zou krijgen dan wil ik weer Sara.

Mevrouw Faber